:'(

Nu är jag snart färdig. Packade klart igår och fixa det så nu ska jag fixa det siste o sen dra mig till bussen.
Kommer inte uppdatera mera nu. Klassresa..

Åhh, vad jag saknar dig älskling. Alla våra minnen. Du trampa på mina fötter o jag ramla av dig. Vi vann tre rosetter. Nu har du det bättre. Där kommer ingen någonsin lägga på dig en sadel eller dunsa ner på din rygg igen. Aldrig. Jag hann inte se dig något mer efter att jag slutade på ridskolan. Jo, en gång när jag skymtade ditt fina ansikte bland dom andra hästarna. Jag skulle ha åkt och hälsat på dig. Om jag bara vetat att det var nära slutet hade jag gjort allt för dig. Men nu är det för sent. Fan..

Här får ni en bild på bebis.



Det är tur att du finns Dio annars vet jag inte vad jag hade gjort.


Och min andra bebis.

Det är tur att du också finns Belinda annars vet jag inte vad jag hade gjort

det är tur att NI finns<3
Hörs på onsdag..

puss


R.I.P älsklings killen<3



Apache jag älskar dig nu och för alltid<3

Orkar inte blogga mer idag

Natti :'(

STALLET

Nu ska jag dra till stallet :)

Puss


Mmm..

.. Vad gott det var att sova<3 Igår lagade älskade syster mat och det var jätte gott! TACK<3 (tryck på bilden på Freja för att komma till BÄSTA bloggen!!)



Ska skritta och trava lite idag. Jessie hjälper mig att rida måndag o tisdag! Tack bästaste<3 Så veckoschemat har redan ändrats en hel del! haha!

Kanske kommer ett åsiktsinlägg senare om jag hinner o orkar! Mami o Papi är förresten på väg hem nu<3

 

 

vi hörs sedan<3

Puss


MAT

Nu har Belindusen kommit in och fått mat :) <3

Dagens ridning!

Skrittade i 50 minuter med Jessie och Freja<3


Hon var jätte duktig nästan hela tiden.. Haha, hon stängde av helt och skulle gå
jätte fort.. Busan<3 Men hon var jätte duktig.



Inte mycket mer att säga :)

LOVE YA!<3


Skritta barbacka..

.. Måste la vara det mysigaste som finns? :) Ska byta om och åka bort och skritta ut barbacka! <3

.


TESTAR

TESTAR OLIKA SAKER KOMMER KONSTIGA INLÄGG ;-)

Älskar dig<3

Åhh, jag älskar dig så j*vla mycket gumman<3 DU ÄR BÄST<3


<3

<3


Hittade bara två...

...bilder!

BILDKÄLLA 


Tröja har den också i råsa men hittar ingen bild <3


T-shirt från kappahl.

PACKA?!

Godmorgon..

Har ni sovit gott? Inte jag.. Gick upp för en halvtimme ungefår o åkte och matade alla hästarna och nu sitter jag här. Läser lite bloggar och funderar på vad jag ska packa i?! Åker ju på måndag och jag vill inte vara den som glömt alla grejjer eller så.. Tror inte det skulle hända men känns bäst att redan vara färdig..

Ska rida ut idag. Bara skritta och så blir det på söndag också. Hmm, blir nog lättare med ett veckoschema


Veckoschema Belinda<3

Lördag: Uteritt i ca 45 min runt lite. Bara skritt.

Söndag:
Uteritt i ca 30 min. Runt lite o bara skritt.

Måndag:
Vila

Tisdag:
Vila

Onsdag:
Kanske skritta ut en kortis. Om jag hinner.

Torsdag:
Skritt i ca 40-45 min.

Fredag:
Skritt och lite trav i ca 50 min.

Tre vilodagar i streck om hon vilar på onsdag. Men det beror endast på klassresan. :)

Faktiskt RIKTIGT roligt i skolan..<3 Så jäkla goa alla har blivit..

Igår blev det ju inte mycket snack om innebandyn men allt jag kan säga att jag LÄTT kommer gå varje fredag!!!!!!! Två gympa lektioner per dag. Dags att leta upp konditionen som jag tappade på två kilometers rundan igår.. haha. Alla spelade rättvist och var as schyssta! Vi var nio stycken som spelade. 3 tjejer och 6 killar! Så synd om Bonnie som fick en boll överallt. Jonte som var i andra laget i sista matchen sköt AS hårt mot vårat mål och såklart stog jag i vägen.. Gjorde jätte ont. Sen sprakade någon mig på smalbenet..  Eller klubbade mig på smalbenet rättare sagt :( Nästan samma sak jue ;-)

Nu fick ni faktiskt ett ganska långt inlägg men självklart ska jag blogga mera. Min packlista, bilder på några av min nya kläder (om jag hittar bilderna!!) och mera ;)

Puss


Förlåt

Orkade inte uppdatera men det blev iaf ingen ridning idag för vi skulle till våra grannar och titta på fila halv sju och det är nog skönt för bebis att vila också :)

Dagens ridning 

Imorgon ska vi upp tidigt för att mata hästarna. Kanske är lika bra att sova nu..? Näe, ska faktiskt kolla lite på tv, ge kämpa droppar, mata fiskarna och göra mig iordning!



Har verkligen ingenting att blogga om.. Hjälp mig nu!!!!!



Kommer inte bli uppdatering alls eftersom jag ska på klassresa. Eller egentligen är det bara på tisdag det inte blir någon bloggning. Måndagmorgon KANSKE KANSKE KANSKE det kommer ett inlägg men bara KANSKE!!!! Sen på onsdag kväll slänger jag in ett litet inlägg :)

Nu ska jag göra mina "sysslor" innan jag dör i sängen soffan!!


Natti natti! Orkar inte blogga mer ikväll.. Är as trött<3


BYTA OOOOOOOOM!

Nu ska jag byta om och åka till stallet och rida :)


PUSS

INNEBANDY!!!!!

Åhh!!!!! Lätt att jag kommer fortsätta att spela bandy. Så jädrans roligt!

Nu har jag iaf kommit hem och ätit lite så ska snart byta om för att skritta och trava ut på prinsessan! Rider nog runt lite.. :)


Nästan

Nu är jag nästan klar! Ska bara packa ner lite saker i väskan och ta på mig skorna :)




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Prinsessan<3

Så ja, nu har prinsessan fått morgon mat och jag är trött som f*n.. klockan 5 liksom.. Men allt för min prinsessa! ALLT!!<3<3

Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning! Gympa var det ju idag också, sen om man ville stanna kvar efter att skolan slutat 12:45 och spela innebandy tills.. Ja, man ska hinna med 3 bussen iaf :) Vet inte om jag ska göra det. Isf är jag enda tjejen.. Men ska allt få med Jessie och Bonnie klart ;-) <3

Uppdatering efter skolan kommer! En kortis tror jag om jag inte kommer hem 1 då men..

Vi hörs i vilket fall idag

pusssssssssssssssss

Ingen gympa..

Nepp det var ingen gympa idag utan imorgon!

Men nu har jag kommit hem från skolan och ska byta om för att åka och rida MIIIIIIIN prinsessa<33



Gympa?

SHIT!!! Jag har verkligen ingenaning om det är gympa eller inte idag? Johan sa till mig att det var på fredag och nu säger Bonnie att det är idag.. Får väl ta med dom oavsett? Våran gympa är faktiskt galet rolig<3

Klassen är också så jädra skön.. Haha, igår när vi varf på väg till kapprummet sa Fredrik.. Hmm, det luktar.. STEKT BACON!! Alla sa något roligt så det slutade med att en del av oss fick skrattanfall.. Haha

Orkade knappt gå upp när alarmet ringde.. Men skolan är ju riktigt rolig jue ;-) Tycker inte ni det??

Sen ska jag bort till MIN fina, underbara o bästa prinsessa<3

Vet ej om det kommer uppdatering direkt efter skolan, beror på hur snabb jag är men ska försöka! Annars kommer det självklart efteråt!!! LOOOOOOOVAR! <3

Så, nu är det bara gympa påsen som ska packas :) <3

Puss på er<3


LÄXA!!!!

NU ÄR STENUNGSKOLAN AVKLARAD OCH FY F*N VAD ROLIGT DET VAAAAAAAAAAA!!!!!!!

 

Gick upp 06:20 och klädde på mig, fixa håret och sånt. Sen var det bara att gå upp till bussen och vänta. I blåsten!! Usch, det börjar verkligen bli kallt nu. När bussen äntligen hade kommit och kört till min skola gick jag av och vänta på 338 och när den kom hade Bonnie passat en plats åt mig<3 Aww, världens bästa Bonnie<3 Hon ställer verkligen upp för mig hela tiden. Och då menar jag hela tiden. Hon stöttar och hjälper mig hela tiden<3 Love ya ;-) <3

Sen mötte vi upp Anders när alla bussar kommit och han visade hela klassen NO salen och sen hemkunskaps salen där grupp 2 som jag var med i skulle vara! Sen gick resten ner till NO salen igen.

Vi började med att hälsa på våran lärare Åsa Löf. Sen visade hon oss allt som fanns i köken. Var 4 eller 5 kök med lådor och allt. Jag och Sara jobbade tillsammans och alla skulle göra en fruktsallad som innehöll: Apelsin, äpple, banan, vindruvor och ananas! Sen fick vi äta det med lite vanilj glass!! MUMS!

Sen var det 20 minuters rast. Och andra lektionen var i NO salen med Anders... Men det blev inget jobb! Den lektionen skulle vi ha gått ner till torget men det hällregnade så det blir om två veckor istället. Nästa onsdag är vi ju på Laxsjön<3

Vi hade iaf ingen lektion utan vi gjorde nån kortlek. Alla fick ett mönster (?) några fick klöver några spader osv och när Anders tog ett kort och sa vilket mönster det var (alla satt på varsin stol i en ring) typ hjärter som jag hade skulle jag flytta ett steg åt höger. Det skulle alla med just det mönstret och om den brevid mig inte hade hjärter och flyttade till nästa stol ska man sätta sig i dens knä.. Haha, jätte roligt. Sen var det en timmes rast och det var då man skulle gå och äta. Värsta goda maten!!! Köttbullar, potatis och brunsås.. Också MUUUUMS!!!
Och sen stog Janne, rektorn, på en bänk och ropade upp vilka som skulle ha vilket språk.. Han började med spanska..
Inga ucklumare där. Sen Franska några ucklumare och sist Tyska. Jag, Bonnie, Jessie, Karl, David, Emilio, Andreas, Emil och Fredrik fick...... TYSKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Hade velat ha Spanska men sen när lektionen var slut hade jag redan då bestämt mig.. Jag SKA välja TYSKA till jul!!!!!!!!!! Först ska man ha Tyska fyra gånger (inte denna onsdagen som jag skrev ovan), franska 4 gånger och spanska 4 gånger men guuud vad roligt det var med Tyska. Lärde oss att säga
Jag är jag
Du är du
Jag heter Malin
Vad heter du! 

Dick en läxa på det också! <3 Ska träna MASSOR!!!!

JÄÄÄÄÄTTE kul<3

Så snart ska jag byta om och åka till min prinsessa<3

Vi hörs garanterat efteråt!!! Med min packlista och ALLT<3


Kisssssssssss


Sova..

Skulle ha hoppat in i duschen men går upp lite tidigare och torkar det ordentligt :)


För nu ska jag sova<3

puss & godnatt

Såja :)

Nu är stallet avklarat och tittar på Fångarna på fortet!!! 

Självklart ingen ridning i detta sk*t väder.. Usch.. Men mockade, byta vatten, sopade och fixade hö. Pollarna får nana inne med massa hö..<3 Lilla älskling!

 

Imorgon blir det stanungskolan! :D Vi delade upp klassen i två grupper :) Jag kom med bästa Bonnie :) En grupp har hemkunskap och den andra NO. Sen är det 20 minuters rast sen en lektion.. Hmm, vet inte riktigt vad vi ska ha då men sen är det en timmes rast. Då käkar vi och kollar runt lite. Sen är det språkval! :D :D Slutar nog 14:10 eller något. Kommer inte riktigt ihåg. Kommer iaf ta 333 på morgonen till ucklumskolan och sen 338 till stenungskolan! <3

Näe nu ska jag duscha håret och fixa tills imorgon<3


Kiss


HAHA

Såg nu att jag skrev "Dagens ridning kommer i nästa inlägg" och sen "kanske kommer ett inlägg till" haha.. Men dagens ridning kommer imorgon istället. Orkar inte mer idag..


Berättar närmare nu..

Så nu är jag hemma från stallet och Dagens ridning kommer i nästa inlägg :)



Gick iaf upp klockan sex och hoppa i duschen tio över sex. Sen åkte detta på:

Vit T-shirt med svarta smala ränder
 
Grå tjock tröja

Gråa typ leggins fast dom ser ut som byxor x) Ska se om jag kan hitta nån bild :)

Lila Duffy skor

Ska se om jag kan ta kort på dom hittar bara inte sladden som man MÅSTE ha för att lägga in dom... Men men.. Förlåt Mami! Är ju hennes men jag SKA hitta den! <3



Sen till skolan då..

Började som vanligt 8:00 men kom innnan och lärarna hade bestämt skåpen så jag och nåra fler hade en egen rad med nåra skåp och dom andra fick en lång rad. Men iaf så kom vi in och satte oss på dom nya platserna. Är riktigt nöjd med platsen för en gångs skull!!!!!!!!!

Vi fick vi våran kontaktbok och lappar också :)

Sen på mån - ons blir det klassresa vi Laxsjön :D !! Jätte roligt :) 
Och på onsdag blir det STENUNGSSKOLAN!!!!! Börjar 8:25 och då ska Ekenäs skolan, kopper och Ucklum delas in i 4 grupper tror jag och två grupper har NO och två grupper har HKK (hemkunskap) sen ska man ha med sig nåt eget att jobba med andra lelktionen. Lunch och rast är ju också med men jag kan inte alla tider än ;-) Sen sista lektionen är det språk. Alla får testa Tyska, Franska och spanska. Ett språk testar man fyra gånger, varje onsdag i en månad alltså :) <3 Älskart! :D

Konstig som jag är, har jag lust att göra läxor.. hehehe..

Nu kollar jag på 90210 och ska faktiskt sova snart. Ska gå upp halv sex för att försöka fixa något med mitt hår.. Ser knäppt ut när jag gör något med det men får väl hitta på något bra :)


Puss och godnatt! Kommer kanske ett inlägg till men vet inte riktigt<3




SKOLA!

Nu är skolan färdig och jag ska byta om för att åka till prinsessan<3

PUSS<3


Sova.

Aa nu ska jag göra mig iordning! Tvätta ansiktet och händerna, leta upp en tandborste eftersom jag glömde min hos Bonnie, bädda sängen och sen sova! :) Skola imorgon ju.. Träffa klassen och sånt e ju kul men jag har inte längtat direkt! ;-)

Fick massa kläder av bästa mami! Ni kanske kan få en bild imorgon men vet inte riktigt om jag orkar x) <3


Godnatt alla söta<3

kisssssssssss

Nu drar jag till..

.. STALLET!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!! <3 Längtat som sjutton efter bebis<3 Ska bara ge henne mat och kolla igenom henne!


Vi hörs efter det!

PUSS

MAMI

Nu kommer mamma snart och hämtar mig :) Hon har också köpt något till mig <3 Undra vad..? Ska åka och borsta min prinsessa sen också<3

Och Bonnie skämta självklart förut med CHA CHA!!!


PUSS

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Fortfarande gäst bloggning: Av Bonnie

CHA CHA!!!!!! Spelar ''Monster Buzz'' Just nu och ska snart gå ut









PUSS    



Gäst bloggning: Av. Bonnie

Vakna idag typ klockan 7:00 För att skulle vänja mig att vakna tidigt bara. Skulle bli as trött imorgon annars
Men...det gick ju sådär :/ Hehe. Men iallafall, skulle ha åkt till torget idag jag och Malin. Fast blev inget



Puss


Godnatt!

Nu ska jag och Bonnie sova. Hoppas bara Patrick också somnar.. Galet pigg unge. Men men imon ska prinsessan vila och jag och Bonnie kanske ska se om vi kan ta oss ner till torget :) Hoppas det är massa rea! Har typ inga kläder så måste köpa mera ;)


Nu ska jag och världens bästa Bonnie sova!

PUSSSSS

HEMMA HOS BONNIE!!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men åkte till stallet klockan åtta och släppte ut henne. Sedan mockade jag och smörjde. Sen hämtade jag henne och gjorde iordning och sedan ut och skritta i en halvtimme. I regnet.. Sen hämta mamma mig och körde hem mig. Hemma duschade jag, packade och bytte om och sedan bar det av till Bonnie!!!! Sitter nu i Bonnies säng med Bonnies data med Bonnie och Patrick den femåriga pojken vi ska passa! Aww, så söt e han<3 ikväll ska vi se på Alice i underlandet :) :)


Vi hörs sedan <3

PUSSS

SOVA

Nu är filmen som vi såg på nyss slut och jag ska sova!

Puss på er<3

Underbara ponny<3

Åhh, vad jag älskar min underbara ponny<3

Dagens ridning:

Skrittade i ungefär 1 h o 20 min. Kan bara säga att hon skötte sig UNDERBART!!!!! Min fina lilla älskling<3 Lyssnade på allt! (hmm, förutom att gå över en bilvåg.. haha men men!)
Skulle rida till gropen men kom tre stycken med hundar som vi såg på håll och då red vi till pålis istället :) <3

JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA O FINA PRINSESSA




PUSS


STABLE NEXT!!

Nu har sis kommit hem och jag ska snart byta om för att sticka till stallet och rida ut långt och länge. Men bara skritta! Hon har gått ganska hårt nu i vekcan så då blir det att ta det lugnt idag och imorgon :) 

Sen kanske det blir Bonnie imorgon! Lördag till söndag! hoppas hoppas hoppas! <3 Inte träffat henne på länge nu ju :-( Isf ska vi passa en fem-årig kille också ;-) 

Vi hörs efter stallet! 

Kisss

  


DUSCHA!

Hejsan hoppsan!

Vaknade faktiskt klockan åtta för att ta ut min prinsessa! Flyttade över vatten hinken och saltstenen i den nya hagen som dom går i nu :) Mera mat där! Haha, fast det roliga är att Belinda äter tills hon blir mätt och sen kan hon gå och dricka, stå och sova eller bara stå och titta! Hon har hållt sig riktigt fin i kroppen! Självklart ska dom ha lite sommarmage men Belindas är liten jämfört med typ Dios sommarmage hehe
;-)

Nu är jag ensam hemma med Rask och letar tävlingar! Jag ska tävla den 20 september på holmegård!!!!!!!!!! Ska hoppa 50-60! Nån mer som ska dit? :)

Ska duscha nu så vi hörs sen!

Puss på er


Mer imorgon

Ni får mera imon ska sova nu!


PUSS


Stallet snart!

Nu har jag ätit frukost och vi ska snart dra hos till stallet! Vi hörs ikväll någon gång så ni får en GRYM låt att lyssna på sålänge ;-) ;-)




LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE







GODMORGON!

Jaha, nu är jag vaken tänkte jag säga men jag har varit vaken sen åtta! Åkte då och tog ut min prinsessa och la på henne täcke. Duggar lite nu så kan vara gott. 






Hoppas verkligen att det går bra för Jessie idag också som ska tävla! Kommer MASSA bilder när jag kommer hem!




Bebis får stå inne när vi åker eftersom vi inte vet om hon kan vara ensam. Ibland går det jätte bra och ibland springer hon bara! Busa :)

Hon ska ju som sagt vila idag och så blir det skritt och trav imon!

Här kommer...


Gårdagens ridning:

Red runt lite med Jessie och Freja. Hon gick jätte bra och lyssnade på precis allt!!! Min fina prinsessa<3 Ni anar inte hur mycket jag älskar henne! Känns som att sväva på ett moln när man rider!!! Jag glömmer verkligen allt annat..<3 Iaf så travade jag ju lite på asfalten för att stärka senorna när hon har gått i paddocken dagen innan! Travade lite mer också så vi red i 45 minuter kanske? Vet inte riktigt! Gick jätte, jätte, bra<3

 

Vi hörs sen efter om inte innan tävlingen<3

 

Pusssss, ni är bääääst<3


NATTI

GODNATT!


TJAAAAAA!

Nu är jag hemma från en underbar dag i stallet hos min prinsessa<3 Gick riktigt bra att rida idag men mer om det får ni veta om i Dagens ridning som kommer i nästa inlägg ;-) Mockade, bytte vatten och fixa allt det också eftersom bebis ska nana inne inatt! Mysigt för henne. Det är ju mest för att Jessie ska tävla och jag tänker ALDRIG ha ute Belinda ensam. Jag skulle själv aldrig lämna min häst ute på natten ensam! På dagen är det självklart att hon ska gå ute även om hon är ensam men inte på natten. Usch.. Men det är bara vad JAG tycker. Alla tycker självklart inte samma :)

Imon ska hon vila. Hon har gått ganska hårt och hon har gått GALET bra<3 Lilla prinsessan<3
Ska också försöka klämma in ett dressyrpass varje onsdag tänkte jag. Bröjar isf med det nästa vecka!

Så här såg det förresten ut när jag hoppade igår :) Alla är hinder på 50-65 tror jag :) Målar ju såååååå fint.. hehe..


HAHAHAHA fint va? haha...


Nu ska jag byta kanal på TV:n och läsa lite bloggar. Sen kommer dagens ridning om jag orkar..!

puss!

Nu!

NU SKA JAG BYTA OM!


KRAM KRAM


STALLET!

MAMMA KOMMER SNART HEM OCH SKA KÖRA HEM EMMA OCH HOBBE SÅ DÅ DRAR JAG OCH SIS TILL STALLET FÖR ATT RIDA!!!!
SKA TRAVA EN LIIITEN BIT PÅ ASFALTEN FÖR ATT STÄRKA SENORNA! BARA EN LITEN BIT EFTERSOM VÅRAN PADDOCK INTE ÄR DEN BÄSTA!!!

SKA KÄKA LITE OCH SEN BYTA OM! KAMERAN ÅKER MED SÅ LITE BILDER FÅR NI ALLT!!! IMORGON KOMMER OCKSÅ BILDER PÅ JESSIE OCH FREJA NÄR DOM TÄVLAR PÅ VALSÄNG 70 CM OCH 80 CM!!!!

LYCKA TILL!!!!!!!!!!!!!!

NU SKA JAG SOM SAGT KÄKA SÅ VI HÖRS KANSKE INNAN STALLET!!!!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


♥♥♥Du anar inte hur mycket jag älskar dig♥♥♥


TJOOO

Allt e super och jag längtar tills jag ska rida prinsessan<3


FRÅGA

Vilka färger tycker du är fina på hästar? Kan du inte lägga upp bilder på hästar med den färgen?? fin blogg

Svar: Självklart gör jag det!

Finaste färgen går inte att välja eftersom jag älskar :

Belindas färg

Belinda älskling<3

och

<33

Dios färg


Sen är ju fuxar underbart vackra!!!

Tex. Xet
 http://barajessy.blogg.se

Och Isabella Nilssons D-Ponny Jonis

 http://bellablondiiiiiee.blogg.se
 
Fin fina!

Sen är ju isabell färgade också fina<3

 http://google.se

 

Hoppas du fick ett bra svar! <3


Texten säger allt. Precis allt..<3



Jag älskar dig så fruktansvärt mycket. Det räcker att jag tänker på dig så blir allt perfekt. Du är som en saga som blivit sann. Imorgon har vi haft 5 månader tillsammans. Du är den som får mig att orka. Du är min livsglädje och den som gör allt perfekt. När jag sitter på din rygg glömmer jag allt annat, alla problem och allt jobbigt som är.. Det är som bortblåst när vi flyger fram. Du skulle aldrig göra något med mening. Tänk att du, världens finaste ponny är min. Bara min. Jag har fortfarande inte fattat det. Efter 5 månader. Jag gav dig mitt hjärta och du gav mig ditt. Jag mår så j**la bra i din närhet. När jag hör ditt namn. Bara ser dig framför mig. Jag kan sitta och gråta ibland när jag tänker på att du är min. F*n vad du är bäst. Motgångar och framgångar. Du försöker jag försöker göra det bästa av allt. Och du lyckas så fruktansvärt bra. Jag grät i din man här om dagen och det var precis som att du tröstade mig. Men det var inte för att jag var ledsen. Det var för att jag var så glad över att du är min. Min egna lilla prinsessa. Min ängel<3



Till prinsessan<3


<33333333333

Ute..

Nu är hästarna ute i hagen och vi ska ut och rida lite senare!!!! Ska bara skritta och trava eftersom hon ska vila imon när Jessie och Freja tävlar! Tävlingen är på kvällen så åker dit och fixar henne innan och sen ställer in henne i boxen innan vi åker då hon inte kan vara ensam..

Måste skriva det igen..


HOPPTRÄNINGEN GICK BÄST I HELA VÄRLDEN!!!! MIN HÄST ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN!!!! MIN PRINSESSA!!!!!!!!!


Fy f*n vad jag älskar den ponnyn!!!! Hon beyder verkligen allt



Nu ska jag kolla på TV så vi hörs sen!

Kram kram //Malin


NATTI!

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och nana<3


Pusssssssssssssssssssssssssss

Prinsessan<3

Nu är min prinsessa inne<3


BEEEEEEEEEEEEEEEEEBISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS<333333

Nu!

Nu åker vi och tar in hästarna!


PUSSSSSSSS

Hejsan hoppsan!

Hoppningen gick f*n bäst i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fram med axlarna, jobba med yttersidan, lugn trav, inte för snabbt... Jaa, allt det handlade träningen om idag.. Jätte roligt och fick mycket beröm!!! Jätte nöjd! Kämpade som tusan med allt var liksom lite svåra svängar och hon hoppa JÄTTE stort och jag var lite efter o ja massa. Men JAG är JÄTTE nöjd!



Maria sa förresten att det kommer pay n jump på stall Holmegård om började på 50 cm på vissa måndagskvällar som hon tyckte jag skulle vara med på!!! Eftersom det är första tävlingen blir det höjd på kanske 50-50 eller 50-60! Ska alltså hoppa två klasser!!!


Sen har jag kollat på en tävling på Ljungskile ridklubb den 3 oktober. Ponny hoppning! <3




Nu läser jag lite bra bloggar! Emma och hennes hund Hobbe har förresten kommit för att sova över!
Har fått en bild på Hobbe Knobbe med går inte att ladda upp den :( Ska försöka igen..




Nu så ;-)
Här e han söta Knobbe<3

Puss


STALLET

Nu ska jag byta om och dra till stallet!

PUSS


Haha

Tidsfördriv!




hmm..

Jag vet inte riktig vad jag ska skriva. Vad ni vill att jag ska skriva..

Vill så gärna blogga men om vad??? Är helt tom i huvvet.. HJÄLP MIG...

♥♥



♥♥♥♥VÅRA PRINSESSOR♥♥♥♥

Bebis

Nu är jag hemma från att ha varit i stallet och tagit ut hästarna! Ska dit igen vid två ungefär för att mocka, byta vatten och sedan ta in henne och göra iordning för en hoppträning! Hon har faktiskt aldrig stannat eller rivit! Duktig bebis<3

Fick en fråga om jag kunde skriva vilken A B C D ponny och stor häst jag hde velat ha föutom mina egna!


A-ponny


Min prins Dio såklart<3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



B-ponny








Nellie berntssons ponny Thonna

Nellies blogg!

C-Ponny




Hembys Nimbus
Vet inte vem som äger honom men Cecilia Jacobson ägde honom!

Cecilias blogg! 


D-Ponny






Linn Olssons ponny Winnetoo

Linns blogg!


Stor häst



Världens absolut finaste stor häst<3


Jessica Anderssons underbara häst Freja<3

Http://barajessy.blogg.se ♥♥♥♥

GODNATT!

Nu ska jag sova!

PUSS<3

.


DAGENS RIDNING!

Red lite lösgörande i paddocken inför hoppningen imon. Brukar inte rida där två dagar i rad men jag skrittar alltid, och då menar jag alltid fram ute och ibland travar fram så ingen fara där ;-) Gick iaf jätte bra att skritta fram och sen i paddocken gick det bra och i mitten gick det skit. Jessie blev arg och sa att jag fan inte ska ge upp och jag tog åt mig, jag lovar! Det gick iaf inte att få henne i form i traven och jag blev seriöst galen! Inte på henne eller så jag visade det så men hade det inombords och jag kämpade och försökte men hon bara gick i sin egna lilla värld ända tills jag gav allt. Precis ALLT! Mina armar och ben gjorde ont och konstigt nog magen med haha. Ja allt.. Och det lönade sig! (förlåt mami) FY FAN VAD BRA DET GICK!!!!!!!!!!! Älskar den ponnyn mest i hela världen! Efteråt orkade jag knappt hoppa av.. Går alltid med henne när jag skrittar med! Sis lärde mig (a) <3

Av skrittningen gick också super bra! <3


Puss på min prinsessa<3


Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma från stallet för andra gången! Var ju där och red i paddocken tills 5 i 8 och sen alldeles nyss när vi åkte och tog in dom! <3 Nana inne när det kommer skitväder..

Har jätte ont i huvvet så då åker en panodil ner.. Usch, mår illa verkligen.. Blääääää! Men men, alla har vi ont nånstans.. suck..

Imorgon blir det hoppträning med Maria och idag red jag lösgörande i paddocken! <3


Dagens ridning kommer i nästa inlägg<3

PUSS

STALLET

Nu ska jag byta om och åka till stallet för att rida på ängen tror jag! <3


PUSS

Bilder!!!



Prinsessan<3

Sen en dagens outfit bild på mig..




PUSS PÅ ER SOM LÄSER<3


Glöm inte!

Glöm inte besöka sis blogg!

Den hittar ni HÄR!

 


Hemma!

Nu är vi hemma igen :) Så hästarna har täcke på sig och är ute i hagen!


HÄSTARNA

Nu ska vi åka och ta ut hästarna!

GODNATT

Nu ska jag sova!

Natti natti!


Märkte nu..

..att jag är jätte trött.. Kanske borde sova? Klockan är ändå så mycket som 01:20.. hehe


Älskade syster!

Jag älskar dig massor även om vi bråkar. Du är den som alltid ställer upp och finns där för mig<3

♥Du är den som leder mig åt rätt håll♥

♥ÄLSKADE SYSTER♥


Pyttipanna och skogsbrand!

Japp det var det som stog på menyn idag! Haha, mamma gjorde pyttipannan och jag stekte skogsbranden även kallad ägg :) Gick inte super bra, såg mer ut som stekt äggröra!


Dagens ridning! :)

Hejsan hejsan nu är jag hemma från stallet och en underbar ridtur! <3

Dagens ridning:

Red ensam till gropen ensam för att leta efter Jessies spö Angard som jag tappade i fredags när vi red där. Hade iaf travat lite och så stannar hon plötsligt och jag driver på henne eftersom jag inte ser något så hon börjar skritta med spända steg. Sen ser jag att det är två män som antagligen hade varit och fiskat i sjön som ligger längst in på vägen och i hande håller den ena en pinne typ och jag tänker, åhh, tänk om det ändå varit Angard och plötsligt säger han som håller i det jag trodde var en pinne "är det här din?" och jag typ "ehh, aa jag har tappat det" och han gav mig det och jag tackade och sen sa han "ha det gött" och så gick dom och blev jätte glad eftersom jag inte hittat det på vägen dit! Så det var super bra, sen travade jag fram och skulle galoppera, började med höger och det gick jätte bra sen vänster och sen på hemvägen sista sträckan höger men då fattade hon vänster och jag satt och fatta galopp, bryta av, fatta galopp, bryta av osv osv så höll det på och jag kämpade och kämpade men hon ville inte och sen gjorde jag en ordentlig fattning och blev bestämd och då galopperade hon på JÄTTE fint<3 Hon hade en lugn och mjuk galopp och betedde sig som att hon hade gjort så hela tiden och jag blev jätte glad<3 Sen travade jag av och igår mötte jag ju Jennie och hennes pappa Klas när dom var ute och joggade vid pålfabrikerna och idag mötte jag Klas när han kom joggande och såg när jag skrittade av på håll Jennie och hennes hund! Så mötte/såg fyra personer idag! Och Klas och han med spöt sa båda Ha det gött! Haha! Gick iaf bäst i hela världen<3 Min prinsessa<3


Imon kommer Jeanette och hälsar på min lilla bebis<3




Lite sne bild men det är iaf prinsessan och Jeanette<3


PUSS


Hejsan hoppsan!

Inte uppdaterat idag, har haft tid men inte orkat! Vaknade 09:02 och startade TV:n och kollade lite på.. Hmm, ingen aning vad det var.. Haha.



Sen typ halv två klädde jag på mig och fixade lite i håret för att sedan åka på kalas hos min Farmor!
Så också min kusin Jennifer och hennes lillebror! Han är en vecka gammal tror jag! Jennifer visade också sin ballerina dans<3 Så jädrans söt är hon :)

Kom hem och gick på en promenad med syster och Kämpa<3


Och nu ska jag byta om och åka till stallet för att ta en härlig ridtur på min prinsessa!
Har inte riktigt bestämt mig vart jag ska rida än men får se vart vi hamnar<3

Ska förresten ha hoppträning på tisdag klockan 16:00!

Prinsessan<3

Hörs sedan!

PUSS

Dagens ridning!

Hej och förlåt för jätte dålig uppdatering! Ska bli bättre nu..!

Gick iaf upp 8 och tog ut hästarna som sov inne inatt! Sen åkte jag ju till Bonnies fotboll och sen red jag min prinsessa!

Dagens ridning:

Red ensam till pålfabrikerna och det gick jätte bra!!! Travade in en gång först och kom på raksträckan efter andra backen och då kommer Jennie och hennes pappa Klas som har hästar längre bort, som var ute och joggade! Belinda stannade och tittade på dom och så stannade dom och sa att hon var jätte fin och det är hon! Finast<3 I galoppen var hon super fin och super pigg<3

Allting gick bäst<3



Har ätit lasagne till middag och äter nu godis framför TV:n!

Hörs sen!

PUSS


FOTBOLL!

Nu har jag kommit hem från Bonnie och Jessies fotbollsmatcher! <3 Gick inte jätte bra men dom var jätte duktiga!

Idag blir det ridning till pålfabrikerna ensam och galoppa!! <3


Vi hör sen för nu ska jag äta kladdkaka! MUMS

PUSS

Nu så..

Nu ska jag snart göra mog iordning och sova<3 Är verkligen jätte trött..


Vi hör imorgon!

PUSS

Haha.. Nödvändigt!

Om ni undrar så är klockan snart 00:00 och jag har varit upp 15 timmar faktiskt!


Haha, nödvändigt, jag vet ;-)


Just det...

.. Alla kategorier lever sina egna liv.. Haha, blir iaf hel knäppt.

Så nu vet ni! ;-)


PUSS

Dagens ridning:

Dagens ridning:

Red till gropen med Jessie och Freja! Skritt, trav och underbar galopp<3 Hon var så jäkla fin<3 Fattade galoppen från skritt och lyssnade på allt! Förutom att det gick lite segt i skritten först men sen i traven och defenitivt i galoppen blev hon SUPER pigg! Min drömponny<3 Hon är verkligen perfekt<3

Belinda älskling<3


Hejsan hoppsan!

HEJ PÅ ER!!!

Idag har varit en underbar dag på Liseberg!!!! Åkte Radiobilarna först och jag och min kompis körde på Emma och Jessie :D Sen åkte Jessie och Emma Jukeboxbilarna och då åkte vi två slänggungorna! Haha, sen åkte vi (tyvärr) Lisebergsbanan.. Mådde så jädrans dåligt efteråt! Nej, usch. Aldrig igen.. Mådde så dåligt efteråt så inte ens Balder blev det.. Men men nästa år blir det Balder iaf!!

Sen åkte vi Flumride två gånger. Första gången satt jag längst bak och andra gången längst fram!

Haha, åkte också Colorado 7 gånger! Jätte roligt! Vi blev riktigt blöta!!! Haha!


Ni får dagens ridning i nästa inlägg!

 

PUSS


Godmorgon!

Godmorgon har ni sovit gott? Inte jag.. Det blixtrade som tusan och jag var jätte orolig över min prinsessa...<3 Jessie är iaf där borta nu och kollar till dom! Eftersom jag har kompis kan jag inte åka med. Men Jessie kollar till båda! <3

Vi ska iaf äta frukost snart och sen fixa det sista här hemma och sen iväg mot Liseberg!!!! :D
Som jag sa igår, jag SKA åka Balder..

Vi hörs efter Liseberg!
Hinner nog inte innan!


PUSS

 

 


Sovdags!

Nu ska jag faktiskt sova! Ska upp klockan 9 för att sedan klockan 10 bär det av mot Liseberg!!! (Y)

Ska åka balder, lisebergsbanan och massa mera! Första gången på balder då! Haha, men vi hörs imorgon!


PUSS

Jag hissar och dissar!

HISS:

- Att det blir Liseberg imon!

- Att Belinda går bäst just nu<3



DISS:

- Till det dåliga väder dom kommer

- Att jag inte träffat Bonnie på länge


Förlåt..

Har uppdaterat dåligt jag vet.. Imon bär det av till Liseberg!!!!!! Äntligen! <3

Dagens ridning:

Red runt lite i ca 55 min med Jessie och Freja! Gick jätte bra! Red barbacka också<3 Hon skulle gå över ett dike och hon hoppade JÄTTE stort och jag hamna på sniskan och gled NÄSTAN av! Men bara nästan! Gick iaf jätte bra<3

Belinda älskling<3


PUSS på er som läser<3333


Hej

Hej nu är jag hemma från stallet och ska byta om för att åka på en hemlig sak! <3

Dagens ridning får ni sen!


PUSS


Stallet!

Nu drar vi till stallet!

blev ingen uppdatering, somnade om!

Hörs sen!


Puss

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Nu har jag och Jessie varit och tagit ut hästarna som sov inne inatt! Belindusen blev jätte glad när jag kom och jag blir så underbart glad när jag ser henne<3 Min prinsessa<3

Ska iaf rida typ 9-10 och sen som sagt iväg på en hemlig grej ;-)
Så ser min dag ut :D

Ni får defenitivt mera uppdtering! <3

PUSS

GODNATT!

Natti!!

Har kollat på en film och ska nu sova!


Imon ska man gå upp klockan 6 för att ta ut hästarna och sen rida vid typ 9-10? :) Sen ska vi åka på en gemlig grej :) hehe..


PUSS

Vad vill ni?

Jaa! Vad vill ni att jag skriver om? Säg vad ni vill så skriver jag om det! <3


Hemma igen!

Nu är jag hemma från stallet och sitter framför TV:n och tittar på Wipeout som går på 5:an! En omlett fick bli min kvällsmat.

Borstade henne bara eftersom det regnade så mycket och hon behöver en vilodag! Min prinsessa<3

Ikväll, eller det är redan kväll men senare ska vi se på film! Vet inte riktigt vilken.


Kommer också mera bilder på prinsessan sen<3

PUSS

Åkte inte..

Åkte inte än. hehe..
Har iaf röda mjukisbyxor och svart hästtröja och ska slänga på mig strumpor och tjocktröja. Sen även en jacka! <3


Belinda älskling<3
Nya bakgrundsbilden på datan<3

Prinsessan!

Hej hej

Nu ska jag snart åka till stallet för att borsta prinsessan. Blir en vilodag p.g.a regnet. =(

Vi hörs efter det! <3

PUSS

PANNKAKOR!!

Nu har jag och min kompis ätit jätte goda pannkakor och planerar nu lite inför en liten resa till göteborg.. hehe! Måste verkligen bli på sommarlovet<3
Mer om det får ni veta sen<3


PUSS

Mera fina bilder!





You are the one i love and care about♥
I will die for you♥


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon nu e jag vaken och väntar på att Moa ska komma :)

Vi hörs nog när hon åkt hem! ¨


PUSS

 


GODNATT!


Trött!

Hejsan svejsan!

Filmen är inte slut men ingen av oss orkar se färdigt. Dessutom har alla haft sina datorer i knät och endast tittat några få gånger på filmen!
Men den är bra!! Riktigt bra!!


Imorgon blir det antingen vila för prinsessan om det regnar och åskar, regnar det bara blir det en kortis runt lite och kanske lite trav, kanske, men iaf om det är fint väder (hoppas,hoppas,hoppas,hoppas,hoppas,hoppas!!!!!!!!) så blir det ridning till gropen/sandlådan, samma sak egentligen, eller ja, samma ridväg, iaf skritt, trav och galopp om väder tillåter det som sagt!

Nä men! Nu var filmen slut. haha, trodde det var massa kvar!


Ska nog sova nu! Ska bara ge Kämpa ögondroppar, mata fiskarna och göra mig iordning! Och självklart fixa min sköna säng!


Puss och godnatt! <3

   
   Belinda älskling<3
Min pussgurka<3


..



bara det att halva texten visas och bara "toppen" av det andra...

Film!

Nu börjar filmen!

Här har ni trailern!!


Filmdags!

Nu ska jag snart se på film med sis och Emma! The Duchess blir det! <3

Vi hörs innan och under filmen!


Puss

Belindusen<3



Ser ut som att hon stannar men det gör hon inte och har aldrig gjort ;-) <3



Så nu får det räcka med bilder! har typ 80 till men dom får ni en annan dag!


Puss<3

BLDER!

Snart kommer det en jädrans massa bilder på min prinsessa! <3


Hemma igen<3

Hej hej!

Nu är jag hemma från stallet och tittar lite på TV. Emma har också kommit för att sova över!
Älskling<3

Dagens ridning:

Red runt lite med Jessie och Freja. Gick jätte bra! Stog också en älg med sin kalv i kanten där vi skulle rida så
vi tog en annan väg. Gick iaf jätte, jätte, jätte bra! <3

Puss på er**


Stallet!

Nu har jag kommit hem från Moa! Vi gick faktiskt med ner till torget!


Detta köpte jag:

Bikini
Skor
Present til mami<3


Dessa skor fast i Duffy märke! Riktigt tuffa<3

Nu drar vi!

Nu är jag färdig och sis med tror jag så vi tar moppen och drar till Emma och Moa strax! <3


Puss


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Nu har jag vaknat och fått på mig ett par byxor så nu är det bara resten kvar ;-)
Ska verkligen bli jätte roligt att vara med Moa! <3
Vi hörs sen!

PUSS

Hoppsan ;-)

Bara för att ni är bäst bjuder jag på denna!



 haha, min prinsessa är bäst och jag ser lite udda ut x) <3


Natti!

Godnatt!

Nu ska jag sova! är riktigt trött!

Och som svar på en kommentar så har jag haft en helt underbar måndag och tack för att ni besöker och kommenterar bloggen<3

Puss påer<3
Och godnatt mami<33 Älskar dig mest<3 Du är bäst<3

Nu så!

Nu ska jag göra mig iordning, fixa i sängen och ge våran hund som sover hos mig ögondroppar! Sen blir det att sova! Ska upp klockan åtta för att duscha och klä på mig och sen som sagt åka till Moa<3 Vi ska vara med varandra tills Jessie och Emma shoppat färdigt :-)

Det kommer kanske ett natti inlägg sedan men får se! Inte bestämt mig än. Är riktigt trött faktiskt!


Puss och godnatt om jag inte orkar ett inlägg till<3

Dagens ridning!

Hejsan hejsan!

Vill börja med att tacka Sara på http://Rizzy.blogg.se för att ha gjort världens finaste bloggdesign åt mig! <3 Tack så jätte mycket!!

Kan redan nu säga att hon var gaaaanska pigg! <3

Dagens ridning:

Red på ängen med Jessie och Freja. Och hon gick så fruktanvärt bra!!! Hon var verkligen riktigt pigg! <3 Galopperade ganska mycket och hon var lika pigg varje gång! Finns nästan inget mer att säga<3 Gick bäst i hela världen idag med! <3


Sen åkte ju Dotto och Cloe hem idag också :-( Tråkigt men Emma och Moa har saknat dom<3
Ska vara med Moa imon medans Emma och Jessie är på torget och shoppar :-)

Ska rida runt lite och ta det ganska lugnt imon och skritta och trava ut :)


Nu ska jag läsa lite bloggar och snacka på msn! <3


PUSS **

 

 


STALLET!

Nu ska jag byta om och dra bort till stallet!

Vi hör efter det!

Puss på er**

GODMORGON!

Godmorgon nu är jag äntligen vaken! Skulle ha gått upp klockan åtta men det gick sådär..

Idag blir det att rida runt lite på vägarna och lite på ängen om det inte är för blött!

Vi hör i alla fall sen!


Puss!


Sleeptime!

Nu är det snart sleeptime för mig! Ska bara läsa lite bloggar och borsta tänderna!
Imorgon (idag;-)) blir det en lugn ridtur med skritt och trav! Ska se om jag kan få kontakt med min tränare Maria och se om vi kan ha dressyrträning nån dag också! <3


Puss & godnatt<3

Bloggtips!

Här får ni nåra bloggtips! Dessa är riktigt bra!

http://bellablondiiiiiee.blogg.se

http://schalalaaolsson.blogg.se

http://astridstraning.blogg.se

http://kenzas.se

http://hoppryttarinnan.se

http://intend.blogg.se/ 
 

Nästan bara häst bloggar! Faktiskt bara en som inte är häst blogg ;-) 
 
Så dom bör ni besöka! :-)


Puss på er<3 **

Bilder jag inte visat på..

.. hästar såklart! Ska se om jag hittar bilder på annat också ;-)

Rasken, mobilen.. ja, massa!



















Några bilder är snea, men det får ni leva med!



Snygga byxor! Håller ni inte med?


Så fruktansvärt söt<3 och så liten<3



 
Och en knepig bild på mig i en av hjälmarna jag provade hos Mikael.


+ Alla ny in köpta saker kommer såklart från http://www.hooks.se ;-)


Puss och hoppas ni gillar bilderna på mina små vovvar och kisse miss!
Inga bilder på min prinsessa eller på min prins men dom har ni redan sett!

Fast ni kan få två på dom ändå.. <3



Prinsen och prinsessan.. Prinsessan och prinsen<3


Puss igen!

Oj här var det dålig uppdatering..

Ojojoj.. Förlåt. Men jag har verkligen haft super mycket att göra idag! Gick upp halv nio för att bada Dotto och Cloe. Dom fick ett rejält bad med grönsåpa och vatten, sen ut i hagen och rulla sig!

Sen bytte vi om och drog bort till stallet och red.

Så..

Dagensridning:

Red till pålfabrikerna och det gick super duper bra! Skritt, trav och galopp på en suuuper pigg bus ponny.. Inte det lättaste att få stopp på. Inte i galoppen iaf! I skritten och trav är hon hur lugn som helst. Så fort jag kortar tyglarna och sätter mig ner blir hon en helt annan ponny! Det är så himla mycket energi i henne, klart hon är pigg i skritt och trav med det är nåt alldeles speciellt, nåt helt underbart.. Min drömponny.. Har inte fattat att hon är min ponny.. Min helt egna ponny! <3


Sen i alla fall så fixa vi där och åkte hem, jag duschade håret, bytte om och åkte upp till torp!

Dagens köp:

Svart lädergrimma 129,-

Rosa ponnyluva 119,-

Rosa pannborste 10,- Ska ha den som hovbortse, alldeles för hård för ansiktet :/

10 kg saltsten att ha i hagen 59,-

Hundgodis 55,-

Skulle också ha köpt rosa benskydd men såg att dom var riktigt rosa.. Blir nog ett par lila ändå. Sjukt fina!










Dom två översta är som sagt redan köpta, benskydden väntar på att köpas!!!!!


Kanske det får vänta till mässan?

Puss på alla!


Natti natti!

Nu ska jag sova!
Sov gott vakna torrt!


Hörs imon!

 

Pusss


TJEEEEEENAREEE :D

Hejhej nu är jag hemma från kalaset och ska snart åka bort till stallet för att lägga på hästarna täcke! Ska tydligen bli jätt dåligt väder inatt! 
 
Vi hörs sen!

Puss

Je t'aime<3 Ti amo<3

Je t'aime

Ti amo<3


Je t'aime<3

Ti amo<3



Ni betyder allt för mig<3

Ny duschad!

Hej hej!

Nu är jag ny duschad och snart redo för kalas hos min farbror! Dagens ridning får ni sen! Hinner faktiskt inte nu. Säger som alla andra, man har ett liv utanför bloggen med!!! Hehe :)


PUSS på er!!

Godmorgon!

Hejsan hoppsan!


Klockan är 09:15 så jag skulle ha varit uppe för 1 timma och 15 minuter sen men mitt alarm funkar ju inte på mobilen!

Ska iaf på kalas idag klockan 17:00 så jag måste vara hemma vid 15:00!
Vi hörs innan jag åker till stallet och om inte det efter! <3

PUSS

GODNATT!!

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova.. Myyyysigt!

Vi hörs imon!

PUSS

Hemma från stallet!

Haha nej, inte nu! Har bara inte uppdaterat..

Dagensridning:

Red till pålfabrikerna med Jessie och Freja! Travade och sen galopperade jag och kan säga att det gick BÄST i hela, hela, hela, hela, världen!!!!! Hon var så himla duktig! Körde typ grävskopor och hon blev inte ett dugg rädd! När jag skulle galoppera stutsade hon på ställe och var super pigg! Min Prinsessa! Hon var liksom stutsig i bakbenen och sköt iväg (inte sparkade!!!) och ville springa hur fort som helst! <333 Gick iaf BÄST!

Imon blir det hoppning och då ser paddocken ut såhär:






Jätte fint! Nej.. Men ni ser nog vad som är hinder och vad som är bommar? :) Börjar med 30-50 för att känna på henne och höjer sen om det går bra!

Kollar på en film nu vet inte vad den heter!

Har också fått lite frågor på bdb! Svar får ni nu!


1. Använder du smink?

Svar: Njaa, asså ibland. Har det inte i stallet men sen när skolan börjar kmr jag säkert börja ha det.


2. Vad har du för sadel? Bra blogg!

Svar: Inget jag skriver här. Tack tack!

3. Vad är hela ditt namn? :)

Svar: Malin Anna Susanne Andersson! :)

4. Hur länge har du ägt Belinda? Vet att du har haft henne länge. Men ägt?

Svar: Jaa, jag har alltså haft henne sen den 19 april men jag har ägt henne i en månad imon! Från 7/7 och imon är det 7/8!! Min bebis<3

5. Hur högt har du hoppat med Belinda?? :P :)

Svar: Som högts är väl 70-75 :)


Tack för frågor! Fråga gärna mera, här på bloggen och på bdb! <3

PUSS!!!!



Stallet!!

Nu har jag bytt om och ska dra bort till stallet för att rida!

Imon blir det paddocken med denna hoppövningen som jag hittade på en blogg, men kommer inte ihåg vilken.. Så vi hörs om 4-5 timmar!

Pusssss

 


Hoppövningen! Super bra! Ska inte ha bommar utan hinder på 20 cm! :)

Puss igen!


Lunch!

HEJ HEJ!!

Nu sitter jag i soffan och äter lunch! Blev en omelett :) MUMS! Ska till stallet när det slutat regna.. -.- Tycker verkligen inte om regnet.. Om min prinsessa går rent, med tanke på såren, så blir det en liten galopp också! :) Ska ta lite Cold gelé på benen och hoppas hoppas hoppas på att det ser bra ut. Alltid min lilla ponny som får sår.. Men men, det blir säkert bra! :)


Sötnos<3

Puss


Godmorgon!

Åkte ju och tog in hästarna igår för det blixtrade óch åskade! Så vi åkte och tog ut dom imorse!

Ska rida sen!


Pusssss


Natti!

Nu ska jag lägga mig i min säng och sova..

Vi hörs imon<3 Ska testa denna övning någon dag i helgen: (hittade den på en blogg men kommer inte på vilken xD)





Puss och godnatt! ♥♥


Jättebra film!

Filmen var, nej, är  jätte bra!

Här kommer massa saker som jag ska köpa! 75 kr rabatt på en grej per kund!  Har redan bestämt vilken! Nu kommer grejjorna!




1. Lila fleecetäcke. Alla priserna kommer längre ner!



2. Rosa luva





3. Bakbenskydd. Jag har inte bestämt mig om jag ska ha dom här som faktiskt är lila (haha) eller ett par hel rosa.. Hjälp?





4. -||- HJÄLP MIG!!!! haha, tror det blir dom rosa.. Har ju rosa schabrak och snart rosa luva.. hmm..


5. Rosa lindor

6. Rosa manrosetter med vita prickar på. Super söta!



7. Svart lädergrimma. Blev dö kär i den direkt!


Oj, nu såg jag att man får 75 kr rabatt på en sak om man köper för 500 kr..

Här har ni priserna:


1. 249 kr
2. 119 kr
3. 159 kr
4. 189 kr
5. 59 kr
6. 39 kr
7. 129 kr


Ska verkligen INTE köpa allt på en gång! Går ju att önska sig också! Får vara super snäll mot mamma och pappa<3


Puss på er<3


Film!

Nu ska jag och sis sätta på en Beck film! Vet fakktiskt inte vilken det blir av alla hon har? Haha.. Ganska många iallafal!

Vi hörs självklart under filmen..
Berättar kanske lite om jag orkar och så kommer det bilder om vad jag ska köpa på hööks när jag mamma och sis är där på söndag! Ska hälsa på Xet också<3

Pusss


Dagensridning.. =(

HEJ HEJ!!

Dagensridning är inget som jag kommer skriva om idag eftersom det inte blev nån  Vi skulle  precis tränsa och ge oss ut på en mysig ritt, eller jag skulle rida ut och Jessie i paddocken, och två sekunder senare står regnet som spön i backen! :O Så det blev att ställa in dom i boxen och ge dom lite hö!
Sen har ju damerna haft en girlfight i hagen.. Freja hade två små sår och Belinda, tro det eller ej åtta stycken, typ 6-7 var stora och 1-2 var små.. Först blev man lite misstänkt men sen sa Lennart att det var en riktig som sagt girlfight.. haha, busetjejer..! 

Så..

Dagensridning Belinda: 

INGEN =(  


Dagensridning Dotto: 

INGEN FÖR HONOM HELLER =( DUUUUUMMA REGN!

Och vill bara säga tack för kommentarerna som kommer då och då, men som måste komma oftare! <3

Pussssssssss


Åhh, jag bara ÄLSKAR den bilden..<3


Bra musik+städa=..

..en bra kombination om man måste städa såklart! Är faktiskt städsugen, nån som behöver ha rummet städat? haha, nej inte så städsugen men känner att det måste göras något med mitt rum.. Det är en enda röra alltihop..

Vi hörs under eller efter städningen!

Pusssss

Måste..

Godmorgon på er!

Nu är jag äntligen vaken! Måste börja städa snart.. Ungefär nu..

Sitter iallafall





Lyssna från 48 s -  1:00 min! <33

<33 Den andra krånglar men det är iaf Justin bieber - One time och Never say never!



Näe..

Näe, nu ska jag gå och lägga mig! En städ dag väntar imorgon (idag ;))



Natti & Puss<3



oj oj oj oj..

HEJSAN HOPPSAN!!

Jätte dålig uppdatering - vet.. Men jag har liksom glömt bort att blogga.. Haft jätte roligt hela dan. Svårt att sätta sig vid datan och blogga liksom! Men nu ska jag vara duktig!

Dagensridning Belinda: (Gårdagens egentligen..)

Skrittade ut barbacka med Jessie och Freja i ca 40 min. Gick super duper bra! I stallet var hon brötig som bara den och sen när vi red var hon som en helt annan häst ponny! Min lilla pussgurka! <3

Förresten när jag tittar runt i mitt rum känner jag att jag måste ta tag i det.. Har börjat i den stora bokhyllan och rensat vilka böcker som jag ska ha och inte ha, och nu ser det som ett bombnedslag.. Kläder, böcker, tidningar väskor, jaa allt möjligt! Så nu är det f*n dags att ta tag i saken och städa!

Puss<3


Godmorgon!

Tjenare Tjenare!

Nu e jag vaken e ni? <3

Puss


Sooooova!

Nu ska jag faktiskt sova!

Vi hörs imon<3


Pusssss

Tjingeling!

Sitter nu framför TV och datan. Letar tävlingar på ridklubbar nära. Inte hittat nån än.. Suck.. Men det kommer!!

Var iaf jätte kallt när vi badade! Var där i en timma precis! Om man räknar med tiden som vi gick dit och hem, vi började gå hemifrån 15:15 och började gå hemåt 16:15! Klockan är 10 nu och jag är faktiskt inte trött!


Dagensridning Belinda:

Hoppade i paddocken och det gick verkligen bäst i hela världen! Hon hoppade hur högt som helst över och varken rev eller stanna nån gång! (L) Hon är verkligen BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST i hela världen<3 Min drömponny! Galopperade lite emellan två bommar med ganska långt mellanrum och typ galopptränade lite! Gick som sagt BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST i hela världen



Dagensridning Dotto & Cloe:

Viiila!


Hörs sen!!!

Puss


BAAAAADAAA!

Blev ingen tältning inatt... orkade inte. Haha.. Hoppade idag och kan redan nu säga att det gick bäst i hela världen! Bilder kommer sen! Ska iaf ner och bada med Bonnie i bastevik!

Vi hörs sen<3

Puss



Nu ska jag sova!

Aa, nu ska jag lägga mig under mitt sköna täcke och nana..


Puss puss //Malin & Bonnie<3

Jätte dålig uppdatering...

...Ja  vet.
Vaknade typ nio och ringde mami och somnade sedan om och vaknade igen halv elva! Bytte om till ridkläder och packade sadlar, träns, grimmor och ryktlådor i en skottkärra och körde bort det till Dotto och Cloe! Jag och Bonnie skulle rida. Fixade iordning dom och sen kom Jessie som skulle gå med! Mer får ni veta i dagensridning! 

Nu har vi gjort massor! Vi har ridit prinsessan, eller jag red Bonnie gick med x), sprungit genom vattenspridaren, haha, ätit och kollat på TV! Och hoppat hinder på gräsmattan.. Haha.. 
Bonnie ska förresten skriva Dagensridning Dotto! Alltså lite gästbloggning! 


Dagensridning Belinda:

Gick jätte bra fastän hon var väldigt brötig i början. Satte mig ner och sa till henne och hon gick bäst sen! Travade lite eftersom det hoppning imorgon! Hon hade också skav av damaskerna... -.-

Och här kmr Bonnie och Dottos ridning

Dagensridning Dotto:


Härligt att äntligen få gäst blogga!! Idag red vi till "sandlådan" red runt lite där och Jessy gick med. Dotto galopperade jätte bra   Men först testade han mig, fast det gick bra ändå Ramla inte av ialla fall  
Sen galopperade vi upp för ''Mördarbacken'' sen nerför gick jättebra! På hemvägen passade jag på att plocka lite körsbär från hästryggen*stolt*

 

Dagensridning Cloe:

Haha, ja, vi red till sandlådan och hade typ en lektion med Jessy som gick jätte bra! Fick tillochmed ner henne på tygeln! Rider nästan aldrig storhäst men det är riktigt roligt och mycket att jobba med! Och jag plockade faktiskt också körsbär  *stoltare* Tog mig också en liten galopp uppför backen! Eller jaa, Cloe tog en galopp upp, jag bara hängde med

 

Imorgon ska vi upp kvart över sju och vara i stallet klockan åtta, ta in henne, Lisa kommer klockan nio och skor om henne, sen släppa ut henne, åka hem, äta, åka till stallet igen halv elva, ta in henne, borsta, skritta fram, sen den efterlängtade hoppträningen med Maria!

Kommer ett godnatt inlägg sen..
Men först ska vi spela Pettson&Findus!

Pussssss

 





BÄÄÄBISAR<3333




Tävling!!!






http://www.lovicious.blogg.se/

http://www.lovicious.blogg.se/

http://www.lovicious.blogg.se/

http://www.lovicious.blogg.se/

http://www.lovicious.blogg.se/

http://www.lovicious.blogg.se/

http://www.lovicious.blogg.se/


Godnatt!

GODNATT PÅ ER!

Nu ska jag sova så vi hör imon<3

Puss

Dagensridning!

Hejsan på er!


Här kmr dagens ridning! :D


Dagensridning Belinda:

Red till pålfabrikerna ensam och det gick bäst i hela världen!! Hon stog och stutsade på stället för hon va så pigg<3 Finns inte mkt mer att säga. Gick iaf bäst <3



Dagensridning Dotto Cloe:


Jag red Cloe och Bonnie red Dotto och det gick jätte bra! Skrittade och travade liiiiite!



Nu ska jag vara social hade jag tänkt.

Puss


Hemma!

Nu har Bonnie kommit för att sova över så dagens ridning kmr imon <3


Puss!

Åhhh vad skönt<3

Godmorgon!

Dud va skönt det var att sova inatt<3 Inte för varmt eller för kallt i mitt rum.. Såå skönt!
Håller iaf på o byter om nu, ska iväg och rida bääbisen<3 Blir att rida till pålfabrikerna och ta en härlig galopp<3

Sen ska Dotto ridas också! Han var så himla söt igår, för jag, mamma och jessie gick och kollade till dom och då stog dom nästan längst bort i hagen och så pussade vi på dom, ja & jessie, och sen gick jessie tillbaka till mamma som stog vid öppningen och jag skulle gå tillbaka jag med och jag hade shorts på mig så jag typ små sprang och hoppade lver dom höga grästuvorna och då kommer Dotto efter mig<33 Så jag stannade och pussade lite till och sen fortsatte jag och då gick ha med mig ända till öppningen<3 Lilla söta ponny<3<3

Men vi hörs sen!


//Malin




BÄÄÄÄÄÄBISAR<333


Natti!

Nu är klockan mycket så jag ska faktiskt sova<3

puss

RSS 2.0